! ✿LYSSA FAIZUREEN✿ !

Anyohaseyo!

Marquee

Friday, 17 February 2012

✿ Blueberry Band - Ceritaku - ✿

 Assalamualaikum

Haaa... Korang yang tgh bercinta tu dengar la lagu ni.. Kalau x penah dgr boleh dengar sekarang.. Lagu ni mengisahkan kalau nak Bercinta boleh.. Tp jangan Terlalu mengongkong or kuat cemburu.. Memang la CEMBURU tu tandanya SAYANG.. Tp CEMBURU TU BIAR LAH BERTEMPAT.. Jangan nampak je si Boyfie/Girlfie With boy/gurlz lain terus korang G serang.. Tak baek camtu.. malu orang.. Kita pon malu.. lagi2 orang tu Kawan baik parents kita..


Macam Lagu Ni jugak cakap.. Jangan selalu CEMBURU.. nanti lama2 cepat jemu.. haha !! enjoy it !!

* Cik Hawa Eman *

✯ Artis Artis Kitew ✯

PabiLa Si Chubby BerGosip

Assalamualaikum..

Mak nak Gosip ni.. haaa... sekarang ramai dah retis ( Artis ) bertudung.. Orang yg x bertudung nak menutup segala2 nya.. Tp yang sorang ni.. ape la nak jadi.. Orang nak Tutup aurat, dia g bukak aurat.. sape x kenal ngan FIDA IBRAHIM ni.. berbeza la yang dulu dengan sekarang.. Tak patut la dia kata kat MAMAT SEPAH macam2 sedang kan benda tu betul.. Fida2.. ape la nak jadi..




* Tgk.. nampak Leher lagi.. ish3 *

 
* berbeza kan gambar yang dulu dengan sekarang *

Amboi aq, bergosip x ingat dunia.. kang kene saman kang x ke naya.. mampus aku.. hahaha.. bukan ape.. orang makin nak tutup dia makin nak buka2.. x yah la nak jadi mcm Dato' Siti Nurhaliza tu.. Dia memang x bertudung dari dulu lagi.. Fida ni masuk dunia hiburan memang dah bertudung.. Kalau xnak orang kate apa2 ubah la balik cara pakai tudung tu..



Aku suka tengok DIANA AMIR.. korang kenal x? alaa.. yang berlakon citer bawah arahan Piere Andre tu.. citer ape? alaaa.. citer 3 2 1 cinta tu la.. cun kan dia.. Muka dia nampak suci je..

Haaa... Aq nak jadi artis Gak.. tapi x nak la yang selalu diGOSIPkan aje.. penat jugak nak melayan gosip yang x berapa nak best2 ni.. kan3.. hahaha.. last sekali.. ni Gambar terbaru yang Chubby lg x lawa.. Pic ni sebenar nye masuk Contest Lens.. Hahak.. Dah2.. xleh ckap banyak2..


* Sekian Siap Sudah Bergosip *
* Gosip ni kan keje pompuan.. so sabo je la ngan kerenah2 org pompuan ni.. *

* Cik Hawa Eman *

✯ Penat Lelah ✯

Si Chubby Mula Bergosip


Assalamualaikum..

Arini mak jemah nk bercrite ni.. Hmmm... x lame lagi anniversary kami yang ke 3.. Nak bg ape ah.. Mak Jemah ni lemah cket kalau nak bg hadiah2 ni.. Mak x reti nok.. Lomah den camni.. Den mmg lomah la aih.. segalo bondo den lomah.. Tak lamo lagi Nak sambung blaja dh.. adoi.. lomah3.. 

Mengarut.. Tibe2 ckp nogori.. kang klo ckp kelantan.. korg x paham lak.. kihkihkih.. korg tanye aq? aq ni lahir kat Butterwort Bagan Ajam.. kat mne tu? op coz la kat Pulau Pinang.. Tp dibesarkan di Kemaman Terengganu.. Ado sorg abang.. 2orang adik perempuan.. duo2 masih blaja.. campur den jd tigo la nnti.. sian kek omak ngan apak den.. tinggal berdua.. nasib ado adek yang blajo dekat ngan omah den..

Haih.. mengarut lg.. nak cakap sal UlangTahun.. Leh lak merapu g tompat laen.. xdo la.. den bgtau jo.. den nek rimas bilo ado soalan skema tnye.. "awak duk kat mne? umo brpe? " .. x ke skema tu.. Den nak gtau.. Den dh tunang.. Den ni jenis SETIA PADA YANG 1.. Den mmg x suko curang2 ni.. bukan taste den.. Tunang den namonyo Sofie Ieman.. Tp pnggl Eman jew.. Minat beno dgn Ben10.. apo bestnyo ben10 pon den x tau.. ni blog keduo den setelah blog pertamo x leh pakai.. goram den.. Ni blog sajo2 jo.. 

Den Selalu pesan kt die.. Jgn gunakan keHENSEMan tu untuk pikat pompuan2 kat luar sane.. sbb den xmau jd mcm bekas pkwo den dlu.. di sbb kan dia tu HENSEM die boleh PERMAINkan perasaan pompuan2 kt luar sane termasuk la den.. Dia pon x mcm lelaki2 yg den knl sebelum ni.. dia laen sgt.. Time kasih untuk die sbb sudi trimo den ngan seadonyo.. kahkahkah.. panjang aih.. mcm nk buat karangan je..

Gambar?? xde la.. die x suka letak gambar dia lam ni.. knp? entah la.. dia ckp die mmg x suka.. tp den ni keras kepala.. den lotak jugak.. hehehe... xpe.. dia x tahu blog yg ni.. jahatkan den.. sorry dady.. mumy x wat dh pasni.. ni last..

SAYANG !! 18HB NI.. OUR ANNIVERSARY.. I LOVE U SO MUCH MORE THAN U LOVE ME.. u alls jgn jeles tau.. u olls nak bce, bce la.. xnk bce, x yah bace.. ok.. nantuk dah mata aq.. Agak2 dia ingat x ah.. aritu aq lupa, dia yang ingtkan.. kihkihkih.. dh nk expired bru die tnye..

Eman :: "ingat x arini ari ape?"
Cik Hawa :: " arini ari isnin la.. knp?"
Eman :: " Laaa... bukan tu la.. cube tgk tarikh.. bpe aribulan?"
Cik hawa :: =.= .. Kenapa x bgtahu.. dah mlm2 cmni bru nak bgtahu.. then ape lg.. wish je la..
Eman :: " hahaha.. xpe3.. dy ingt my ingt tarikh ni.. "

sorry la dady.. time tu mumy bz ngan hantaran.. mne nak ingt.. ape la dady ni.. adoyaii.. nasib x majuk c ben10 aq ni.. klu x sush nak pujuk.. ank bongsu la katekan.. manje gilew.. hahaha !! ( kutuk tunang nampak )...

K la alls.. selamat membaca.. ngantuk tahap gaban dah ni..

To my Ben10 yg kuat majuk :: Happy anniversary sayang.. muaahh33.. !!

✯ Cik Hawa Eman ✯
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...